De RuggON PA-501 is in alle omgevingen zeer geschikt vanwege de robuustheid specificaties. Dat geldt niet alleen voor de tablet zelf maar ook voor de accessoires zoals bijvoorbeeld de vehicle docking. Met deze robuuste vehicle docking kan de tablet op een schokbestendige wijze geplaatst worden in een heftruck of bij een productieband. De vehicle docking beschikt bovendien over diverse I/O poorten voor koppeling van externe apparatuur (zoals Barcode Scanners) of externe WiFi antennes.

De RuggON PA-501 beschikt over een 1000 NITS display voor een optimale helderheid en zonlicht leesbaarheid, maar beschikt bovendien over een speciale nachtmodus. De geavanceerde touch technologie maakt het mogelijk om de tablet zowel met de vingers, handschoenen, stylus pen en in de regen te gebruiken.

Een breed scala aan connectie mogelijkheden is voorzien in de RuggON PA-501, waaronder WLAN 802.1 ac met 2 x 2 MU-MIMO, Bluetooth 5.0 en 4G LTE (dual SIM). Tevens bestaat er de mogelijkheid voor een geïntegreerde 2D Barcode Scanner (volledig geïntegreerd in de tablet en niet als add-on module) en add-on modules in de vorm van een Fingerprint Reader én Smartcard / EID card + NFC module.

Accessoires:

Meer informatie over de RuggON PA-501?

Kijk de productpagina van de RuggON PA-501 hier