1 Juli 2019

Go4Mobility uitgeroepen tot Gold Partner Point Mobile.

Go4Mobility is door Point Mobile uitgeroepen tot Gold Partner over het jaar 2018. Dit naar aanleiding van de succesvolle prestaties, het jarenlange partnership en de geleverde meerwaarde in complexe, uitdagende en (grote) projecten binnen de Benelux. Projecten welke via onze (software) partners opgeleverd werden in specifieke toepassingen voor magazijnbeheer, transport, retail, productie, horeca, gezondheidszorg, field service en overheidsinstanties.

Point Mobile is een wereldspeler in de markt van rugged PDA’s en handheld devices. Voor het jaar 2013 was dit vooral een focus op de OEM en ODM markt (voor wereldspelers in de mobiele markt welke hun devices bij Point Mobile lieten produceren). In 2013 werd het eigen Point Mobile merk geïntroduceerd en vanaf die periode is er een brede product range ontstaan. 1D laser scanning, 2D imager scanners, Long range scanners, NFC, UHF RFID, Magnetic Stripe Card reader, Smartcard eID card reader, Bluetooth scanners, fysiek geïntegreerde keyboards, wet-touch of glove displays, Windows Mobile, Windows CE, Android… Voor iedere toepassing is er een geschikte oplossing beschikbaar en sommige devices maken het bovendien mogelijk om te standaardiseren binnen bedrijven. Zo kozen veel bedrijven voor één toestel welke bijvoorbeeld ingezet kon worden voor voorraadbeheer in het magazijn en als multifunctionele PDA (proof of delivery, track& trace, data transfer, telefonie) in de vrachtwagen en/of service bus.

Bovendien beschikt Point Mobile over een sterk partnership netwerk met bedrijven als Qualcomm, Google, SOTI en teamviewer om zowel in pre sales als after sales een gedegen support te bieden. Bijkomende meerwaarde is dat de Point Mobile producten voorzien zijn van een gratis software tool (Emkit) om devices in een kiosk mode te plaatsen, eenvoudig deployment werkzaamheden uit te voeren (via NFC of Barcode), rapporten te genereren op het moment dat een issue zich voordoet en remote support te bieden. Aanvullend met gespecialiseerde Mobile Device Management providers (waaronder SOTI en 42 Gears) biedt dit een complete oplossing om overal en in elke situatie, digitale data op een eenvoudige, betrouwbare en veilige manier te kunnen raadplegen.

Go4Mobility is reeds sinds 2013 partner van Point Mobile en biedt naast de distributie van mobiele hardware diverse professionele services aan rondom het inzetten van mobiele apparatuur. Uitgebreide (technische) ondersteuning en support, staging voor onze software partners, mobile device management, full comprehensive service contracten (met gegarandeerde retourtijd van reparaties) én een eigen reparatie center (QMOSS, officieel gecertificeerd Point Mobile service center).

Go4Mobility gelooft in partnership en we willen dan ook graag op onze beurt al onze resellers bedanken voor de (veelal jarenlange) samenwerking, betrokkenheid en input vanuit iedere specifieke verticale markt.

Benieuwd naar het product assortiment van Point Mobile?

Bekijk hier het nieuwste model van Point Mobile