De M3 Mobile SM15 is een unieke oplossing welke naast de uitstekende performance specificaties vooral beschikt over Auto-ID (Barcode / RFID) functionaliteiten die modulair opgebouwd zijn en/of uitwisselbaar zijn.
In totaal zijn er zo’n 30 configuraties leverbaar waardoor de gebruiker zelf de meest geschikte configuratie kan samenstellen.

– SM15X: 2.2GHz Octa-Core Processor, 4GB RAM, 32GB ROM, 4G LTE, GPS.
– SM15N: 2.0GHz Processor, 2GB RAM, 16GB ROM, 4G LTE, GPS.
– SM15W: 2.0GHz Processor, 2GB RAM, 16GB ROM, WiFi only.

De verschillende configuraties maken het prijstechnisch eerlijk en aantrekkelijk.
Naast het verschil in configuraties biedt M3 Mobile verschillende add-on modules aan zoals een Pistol Grip (om de scanner in het toestel te activeren), een Long Range Pistol Grip (geïntegreerde scan engine in de grip met een leesbereik tot 15 meter!), een UHF RFID module (Compact UHF of externe UHF Gun) en een Wearable (voor op de arm).
De combinatie van de verschillende configuraties én de add-on modules maken de M3 SM15 dan ook een geschikt toestel voor een diversiteit aan toepassingen.

M3 Mobile SM15 – Specificaties

– Android 8.1* Oreo
– 5 inch Full HD scherm
– 2.2 GHz Octa Core CPU
– 4.100/6.150mAh verwisselbare batterij
– 5 Megapixel front Camera
– 16 Megapixel rear Camera
– Optioneel: 4G LTE
– WiFi / Bluetooth / GPS
– 1D/2D Barcode Scanner
– Optioneel: Long Range Scanner
– Optioneel: HF (NFC) / UHF RFID
– IP-65 rating met 1.8m droptest

* Upgrademogelijkheid naar Android 9 en 10 in 2020.

 

QMOSS Service Contracten

– Gecertificeerd Europees Service Center
– Service contracten met een volledige dekking op de hardware
– Contracten voor 3, 4 en 5 jaar
– Gegarandeerde retourtijd
– Reparaties worden lokaal uitgevoerd
– Professionele service portal met 24/7 inzicht in reparaties / support aanvragen

Veelgestelde vragen

Bij de lancering van de M3 Mobile SM15:

Waarom kiezen klanten voor M3?

 • M3 Mobile beschikt over een jarenlange ervaring binnen de Logistieke sector
 • Groot distributiecentrum binnen Europa (Duitsland)
 • QMOSS B.V. is het geautoriseerde service center voor M3 in Nederland en beschikt over een grote voorraad aan spare parts om eventuele reparaties snel en lokaal uit te voeren
 • De standaard garantie van één jaar op de hardware kan worden uitgebreid met een QMOSS service contract voor 3 of 5 jaar waarbij alle per ongeluk toegebrachte schade wordt gedekt
 • Jarenlange samenwerking tussen M3 en Go4Mobility (sinds 2006)
 • Voor projecten de mogelijkheid voor een gezamenlijk bezoek met de fabrikant op locatie en/of het kantoor en service ruimte van Go4Mobility.

Waarom kiezen klanten voor de M3 Mobile SM15?

De M3 Mobile SM15 is verkrijgbaar in 30 verschillende configuraties en tevens leverbaar met diverse add-on modules. Hierdoor is de SM15 dan ook een geschikt device voor een diversiteit aan toepassingen:

 • In de vrachtwagen een oplossing voor Track & Trace, ritregistratie, data transfer, telefonie en proof of delivery (met barcode scanning)
 • In het magazijn een oplossing voor scanning met een 1D laser, 2D imager en add-on Long Range Pistol Grip
 • In het magazijn een oplossing voor RFID toepassingen (NFC of UHF RFID) welke ook altijd weer gebruikt kunnen worden in combinatie met 1D/2D barcode scanning.
 • Voor gebruik op grote terreinen waar geen WiFi dekking is de optie voor een 4G model waar ook weer een 1D/2D scanner in geïntegreerd kan worden, of een Long Range Pistol Grip of UHF RFID reader aan gekoppeld kan worden.
 • Voor heftrucks de mogelijkheid om het device middels een robuuste cradle te monteren in de truck.

We zien dan ook dat veel klanten standaardiseren en kiezen voor een toekomstbestendige oplossing voor verschillende disciplines binnen hun organisatie.

Met welke Android OS versie wordt de M3 Mobile SM15 uitgeleverd?
De M3 Mobile SM15 is nu verkrijgbaar met Android 7.1 en 8.1. Daarnaast kan de SM15 worden geüpgradet naar Android 9 in Q1 2020 en later in 2020 zelfs naar Android 10.

Wat is het verschil tussen de compact UHF reader en UHF Gun?
De compact UHF reader is een add-on module welke eenvoudig kan worden geplaatst op de achterzijde van het device voor het uitlezen van UHF RFID tags. De UHF Gun daarentegen is een accessoire waar het device ingeschoven kan worden, waarmee je specifiek kan richten op de UHF RFID tags. De UHF Gun heeft tevens een grotere antenne met een groter bereik voor het uitlezen van de tags.

Past het device ook met de rubberen boot accessoire in de Cradles, Pistol Grip en UHF Gun?
Wanneer de M3 SM15 in de rubberen boot zit past deze eenvoudig in alle Cradles, de UHF Gun en de standaard Pistol Grip. Echter voor het gebruiken van de SM15 in combinatie met de Long Range Pistol Grip dien je de rubberen boot te verwijderen.

Welke oplaadopties biedt de M3 Mobile SM15?
Er zijn verschillende oplaadopties beschikbaar: Single Slot Cradle, 4 Slot Cradle, HDMI Cradle en een voertuig Cradle. Daarnaast is er ook een Ethernet versie beschikbaar van de bovengenoemde Cradles. De SM15 beschikt standaard niet over een USB poort. Echter de SM15 kan wel worden uitgerust met een USB C Snap On module, waarbij je alsnog het device kan chargen via een USB C poort.

Accessoires:

Meer informatie over de M3 Mobile SM15?

Bekijk hier de productpagina van de M3 SM15