Mobile Device Management Software

Mobile Device Management Software (MDM) is een krachtig instrument dat IT-medewerkers helpt om mobiele apparaten te beheren en veilig te houden. Echter nemen de behoeften van bedrijven betreft eenvoudige Mobile Device Management alleen maar toe; meer mobiele werknemers, meer soorten en modellen van mobiele apparaten en meer mogelijkheden. Deze bedrijven hebben een MDM op een grotere schaal nodig namelijk Enterprise Mobility Management (EMM).

Enterprise Mobility Management (EMM) biedt alle kernfuncties van Mobile Device Management (MDM) maar biedt daarnaast ook het beheer van applicaties, content en e-mail.

The need for Mobile Device Management

Bekijk ons MDM en EMM Software aanbod

SOTI Mobile Device Management

SOTI MobiControl

SOTI MobiControl is een Enterprise Mobility Management (EMM) oplossing. Gebouwd op een solide basis van mobiele beveiliging en Mobile Device Management levert SOTI MobiControl verbeterde EMM functies zoals; applicatiebeheer, content management, locatie gebaseerde services en hulp op afstand.


 

QMOSS Mobile Device Management

QMOSS EMM

QMOSS EMM is een krachtige enterprise mobility management service op basis van SOTI Mobicontrol. QMOSS EMM biedt de volledige installatie en implementatie voor uw vloot van mobiele apparaten. U heeft volledige zichtbaarheid op uw mobiele apparaten om ze centraal te beheren. Rapporten en overzichten tonen u de status van elk afzonderlijk apparaat, zodat u direct kan reageren wanneer dat nodig is.


 

42Gears Mobility Systems

42Gears biedt een breed aantal software tools voor optimaal beheer en beveiligen van mobiele devices. Naast een volledige Enterprise Mobility Management (SureMDM) oplossing zijn er ook diverse software tools beschikbaar voor het vergrendelen van devices (Surelock), om het browse gedrag van de gebruiker beperken (SureFox) en om uw mobiele device als een professionele digital signage oplossing in te richten (SureVideo).