18 Juli 2019

Go4Mobility vanaf 1 september Eutronix B.V.

Per 1 mei 2019 hebben Go4Mobility en Eutronix N.V. aangekondigd dat ze hun krachten gaan bundelen voor de Nederlandse activiteiten onder de naam Eutronix B.V. Dit resulteert tot het feit dat de vertrouwde naam – Go4Mobility – na meer dan 13 jaar gaat verdwijnen.

Vanaf 1 september mogen we u gaan assisteren onder de naam Eutronix B.V. Het vestigingsadres van ons kantoor blijft hetzelfde en onze nieuwe naam en huisstijl is binnen afzienbare tijd terug te zien in alle correspondentie en in onze rapportages.

Met de naamswijziging zetten we de laatste formele stap om onderdeel te worden van de Eutronix organisatie. Wij kijken met veel vertrouwen naar de toekomst als onderdeel van deze mooie organisatie en hopen u nog lang te mogen voorzien van onze dienstverlening.

Veelgestelde vragen:

Waarom zijn Eutronix N.V. en Go4Mobility gaan fusioneren?

Go4Mobility is de laatste 13 jaar uitgegroeid tot een gekende distributeur met een uitgebreid netwerk aan resellers / software partners en heeft zich daarbij ontwikkeld als mobility specialist welke meer services en diensten aanbiedt dan enkel het leveren van mobiele hardware.

Het in Wavre gevestigde Eutronix is sinds 1991 uitgegroeid tot een van de leidende bedrijven in hardware oplossingen. Eutronix is gespecialiseerd in de verdeling van en de service rond elektronische hardware-oplossingen voor de automatisatie van uiteenlopende sectoren, waaronder de logistiek, retail, horeca, gezondheidssector, vrijetijdssector, publieke sector, industrie en field service. Het bedrijf is actief in de Benelux en Frankrijk.

Door te fuseren kunnen beide bedrijven optimaal gebruik gaan maken van elkaars technische en commerciële expertise. Besparingen kunnen worden gerealiseerd door inkoopkrachten te bundelen en alle logistieke activiteiten van beide bedrijven samen te voegen.

 

Wat is de nieuwe naam van het bedrijf na de recente fusie?

De nieuwe bedrijfsnaam is per 1 september 2019: Eutronix B.V.

 

Wat verandert er voor mij als reseller / partner van Go4Mobility na de wijziging naar Eutronix B.V.? En wat verandert dit voor huidige Eutronix N.V. resellers / partners binnen Nederland?

  • Het productassortiment en de expertise zoals u deze kent van Go4Mobility verandert niet op korte termijn. U kunt nog steeds terecht voor de gekende merken.
  • Voor advies, projecten, demo’s technische support en offertes kunt u nog steeds terecht bij u vaste contactpersonen.
  • Het productassortiment en de expertise wordt uitgebreid met POS / Retail oplossingen en een aantal medewerkers welke voorheen onder de Eutronix N.V. werkten zijn per 1 mei toegevoegd aan het team in Nederland.
  • De logistieke afdeling gaat op korte termijn worden beheerd en uitgevoerd vanuit één locatie. Alle bestellingen gaan worden verstuurd vanuit het magazijn van Eutronix N.V. in Wavre, België. Vanuit het magazijn in Wavre worden resellers binnen de gehele Benelux en Frankrijk voorzien van leveringen. Uiteraard houden we u op de hoogte wanneer deze wijziging exact gaat plaatsvinden.
  • In de loop der jaren heeft Go4Mobility ook in België een groot netwerk opgebouwd van resellers / partners. Bestaande partners kunnen zich gewoon blijven richten tot Eutronix B.V. in Nederland en voor hen veranderd hier niets in de huidige werkwijze en/of het productassortiment.
  • De Nederlandse klanten van Eutronix N.V. gaan vanaf nu worden bediend vanuit een representatief kantoor in Bosschenhoofd (Nederland) met een uitgebreide kennis van mobility en Auto-ID producten en hieraan gerelateerde services en diensten (zoals Mobile Device Management en repair services). Het kantoor en de service ruimte in Bosschenhoofd biedt tevens mogelijkheden voor resellers om (demo) sessies te organiseren, gezamenlijke klantbezoeken in te plannen en advies op locatie te ontvangen.

 

Wie is Go4Mobilty?

Go4Mobility is opgericht in 2006 en is een importeur/distributeur van robuuste mobiele hardware-oplossingen die geschikt zijn voor zakelijk en industrieel gebruik. Als een value-added distributeur biedt Go4Mobility een verscheidenheid aan professionele diensten met betrekking tot de inzet van mobiele diensten en diverse applicaties.

 

Wie is Eutronix N.V.?

Eutronix N.V. werd opgericht in 1991 en is gestaag gegroeid tot een van de toonaangevende leveranciers van hardware-oplossingen in België. Het bedrijf is ook actief in Frankrijk en Nederland en is gespecialiseerd in oplossingen voor elektronische automatiseringsapparatuur voor verschillende sectoren zoals transport en logistiek, retail, horeca, gezondheidszorg, leisure, de publieke sector, industrie, field service en constructie, met een geconsolideerde omzet van € 26 miljoen in 2018.

Wat Eutronix N.V. onderscheidt van de concurrentie zijn de diensten die zij hun partners en eindgebruikers bieden, en de ondersteuning in projecten met een serviceniveau dat veel verder gaat dan het leveren van hardware.

Bekijk hier de website van Eutronix N.V. : http://www.eutronix.eu/

Meer informatie over de fusie tussen Eutronix N.V. en Go4Mobility?

Neem gerust contact op met uw contactpersoon voor meer informatie.