Eutronix B.V.

 

Eutronix, uw partner in smart mobility, Auto-ID en Point of Sale oplossingen.

Eutronix BV (Nederland) is importeur / distributeur van robuuste mobiele hardware, Auto-ID en Point of Sale oplossingen welke geschikt zijn voor zakelijk en industrieel gebruik. Uit een breed en gevarieerd assortiment adviseert Eutronix de beste oplossing voor uw specifieke (mobiele) toepassing.

Eutronix BV (Nederland) biedt tevens professionele services aan rondom het inzetten van (mobiele) apparatuur. Hieronder vallen uitgebreide (technische) ondersteuning van gebruikers, staging, reparaties en het beheer van mobiele devices met behulp van gekende Mobile Device Management providers. Kennis van zaken wordt gecombineerd met een grote betrokkenheid, professionaliteit en persoonlijk contact.

Als value added distributor biedt Eutronix een absolute meerwaarde en werkt het gericht aan een totaaloplossing voor de klant.

Het kantoor van Eutronix in Nederland is gevestigd op Breda International Airport in Bosschenhoofd, langs de A58 tussen Breda en Roosendaal.

Een inspirerende omgeving waar u altijd van harte welkom bent om eens vrijblijvend kennis te maken met onze organisatie, producten en meerwaarde.

Op dezelfde locatie zit tevens QMOSS gevestigd, een professioneel en door vele fabrikanten gecertificeerd service center welke lokaal herstellingen uitvoert voor uw (mobiele) hardware.

Naast het kantoor in Bosschenhoofd (Nederland) heeft Eutronix vestigingen in Waver (nabij Brussel, België) en in Bailly (nabij Parijs, Frankrijk).

Go4Mobility – De periode voor 1 September 2019

Tot 1 September 2019 hebben wij onze werkzaamheden uitgevoerd onder de naam Go4Mobility (opgericht in 2006).

In deze 13 jaar is Go4Mobility uitgegroeid tot een gekende distributeur met een uitgebreid netwerk aan reseller / software partners en heeft zich daarbij ontwikkeld als mobility specialist welke meer services en diensten aanbood dan enkel het leveren van mobiele hardware.

Sinds 1 Mei 2019 is Go4Mobility gefuseerd met Eutronix N.V. (Wavre, Belgie).

Het in Wavre gevestigde Eutronix is sinds 1991 uitgegroeid tot een van de leidende bedrijven in hardware oplossingen. Eutronix is gespecialiseerd in de verdeling van en de service rond elektronische hardware-oplossingen voor de automatisatie van uiteenlopende sectoren, waaronder de logistiek, retail, horeca, gezondheidssector, vrijetijdssector, publieke sector, industrie en field service.

Door te fuseren kunnen beide bedrijven optimaal gebruik gaan maken van elkaars technische en commerciële expertise en jarenlange ervaring binnen de mobility, Auto-ID en POS markt.

Besparingen kunnen worden gerealiseerd door inkoopkrachten te bundelen en alle logistieke activiteiten van beide bedrijven samen te voegen.


Visie

Om succesvol te zijn moeten bedrijven, overheden en instellingen overal en in elke situatie, digitale data op een eenvoudige,
betrouwbare en veilige manier kunnen raadplegen en verwerken.

Missie

Onze missie is om mobiele ICT- hulpmiddelen en daarop toegespitste services aan te bieden die bedrijven efficiënter, effectiever en succesvoller maken. Eutronix B.V. (Nederland) klanten hebben toegang tot gespecialiseerde leveranciers en een breed aanbod van producten en diensten.