5 September 2019

Hoe en waarom zou je overstappen van de ooit zo populaire Windows CE / Embedded Handheld naar Android? Feilloze migratie van uw mobiele Barcode Scanners, PDA’s en Handhelds met Eutronix B.V.

 

Voor veel organisaties staat een migratie van Windows Mobile of Embedded versies naar Android voor de deur of is men drukdoende hier de juiste partij voor te vinden. Doordat de mobiele Windows varianten allemaal end-of-life gaan of reeds zijn, moeten organisaties alternatieven gaan zoeken.

De keuze om met Android te gaan werken is redelijk voor de hand liggend. Daarbij is het kiezen van de juiste partij die de WMS software of bedrijfsapplicatie kan ontwikkelen, leveren en implementeren een zeer belangrijke keus. Moet uw zelf gaan ontwikkelen of reeds bestaande software aanschaffen?

Acceptatie van de gebruikersinterface en het gemak van de juiste toestellen waarmee gewerkt gaat worden zijn belangrijke keuzes voor een goede performance van de werkomgeving. Uiteraard is de inzet van de juiste accessoires minstens zo belangrijk om het werkgemak te bevorderen.

Eutronix B.V. is als importeur/ distributeur van robuuste mobiele hardware oplossingen de partner die graag adviseert, meedenkt en ondersteunt. In het drieluik; klant, software ontwikkelaar/leverancier en hardware adviseur kan in een traject naar de beste oplossing gezocht worden. Met de mogelijkheid om toestellen te testen tijdens een pilot-fase kunnen potentiële problemen geïdentificeerd worden.

Waarom op deze wijze werken? Acceptatie is belangrijk om processen optimaal te laten werken, tevreden werknemers die prettig met de hulpmiddelen kunnen werken, presteren ook beter. Eutronix B.V. heeft een groot netwerk van fabrikanten met goede producten, goede support en service, snelle Nederlandse supportondersteuning en een repair-center in Nederland welke een optimale inzet van de toestellen realiseert.

Daarbij kan Eutronix B.V. adviseren over de best passende Mobile Device Management software. Hierdoor kan uw eigen ICT of facilitaire afdeling eenvoudig optimale ondersteuning geven, updates uitvoeren, en wordt beheer kinderlijk eenvoudig.

Zoekt u een partner die u graag adviseert over de best passende mobiele hardware oplossingen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bent u op zoek naar vrijblijvend advies?

Neem direct contact op, we helpen u graag!