Naast het aanbod aan professionele en robuuste hardware oplossingen biedt Eutronix ook aanvullende oplossingen voor optimaal professioneel gebruik.

Montage oplossingen voor voertuigen en voor retail omgevingen

Montage oplossingen

Het implementeren van (mobiele) devices betekent voor veel toepassingen dat de devices op een veilige, robuuste en stoot- en trilvaste wijze dienen te worden gemonteerd in uw werkomgeving.

Met het brede assortiment van montagesystemen is er voor vrijwel elk denkbare toepassing een montageoplossing waar u uw device aan gekoppeld kan worden. Of u nu op zoek bent naar een geschikte oplossing voor in uw vrachtwagen, bus, ambulance en/of brandweerwagen, heftruck, scooter, boot, kantoor, magazijn…


 

Draag oplossingen

Op maat gemaakte draagoplossingen die stabiel en makkelijk te gebruiken zijn. De draagoplossingen zijn ontworpen om de gebruiker één of beide handen vrij te geven. Het zorgt ervoor dat u uw werk effectiever en productiever kan uitvoeren. Te denken valt hierbij aan lederen (op maat en naar wens gemaakte) holsters / tasjes, draag harnassen voor specifieke Tablet PC’s en clips voor bevestiging aan de achterzijde van uw mobiel device.


 

Opberg kast om devices in op te laden

Multi Device Charging Station

Een Charging Station is de perfecte oplossing voor grote en middel-grote bedrijven welke een groot aantal mobile devices willen opbergen en opladen. De kasten zijn afsluitbaar, dit voorkomt dagelijks een groot aantal ergernissen zoals misplaatste, verloren of beschadigde mobiele devices. De kast heeft een actief koelsysteem, wat de kans op hardware storingen vermindert en de levensduur van de batterij ten goede komt.

Kenmerken

  • Toestellen worden opgeladen via de robuuste pogo pin connector
  • Ergonomisch design
  • Toestellen worden veilig en correct opgeborgen
  • Afsluitbare kast, voorkomt verloren en misplaatste toestellen
  • Het geïntegreerde koelsysteem voorkomt hardware storingen
  • Verbeterd de levensduur van de accu van de mobile devices
  • Vermindert het aantal benodigde stopcontacten significant
  • Het is mogelijk een router of local hotspot in de kast te integreren

 

Cow, een computer op wielen speciaal voor de gezondheidszorg

Mobiele werkplek

De mobiele werkplek is ontworpen voor de zorg en magazijn/productie omgevingen en zijn ideaal voor het mobiliseren of monteren van computers, laptops en tablet. Met de mobiele werkplek maakt u van uw computer een Computer on Wheels (COW). Een COW is als het ware een verrijdbare computer waarmee verpleegkundigen en artsen de patiëntgegevens direct kunnen invoeren in het EPD of magazijn en productiemedewerkers de mogelijkheid biedt om direct informatie op te halen en te versturen.

Configureer uw werkplek >>

Door te klikken op “Configureer uw werkplek” wordt u doorverwezen naar een externe website.

* Let op: Alle apparatuur (Computers, Toetsenborden, Muizen, Naald containers, Scanners en draadloze antennes) zijn uitsluitend getoond ter illustratie en zijn niet inbegrepen.